Vraag

Nieuwe uitdaging

Beste Meneer/Mevrouw,

Ik werk momenteel als allround zwembad medewerkster.
Wat zijn mijn werkzaamheden:
- administratie van het zwembad (facturen in-/verkoop, incasso's, kassa's enz.)
- zwemles ABC zwemmen
- senioren zwemmen
- balie werkzaamheden
in de zomer houd in het buitenbad "bij"
(sowieso de 6 weken van de vakantie zelfstandig)
- roosters maken
- zomer zwemlessen
- kassa's en wisselgeld bijhouden
- bij problemen en opstootjes bereikbaar de totale zomer vakantie sowieso

Ben de rechterhand van onze teamleider, die heel veel taken door zijn "drukte" zelf doorschuift...En ik kan alleen door op dubbele kracht te werken mijn eigen taken en zijn taken in mijn eigen uren klaar krijgen en dat is nu af en toe wel te veel. Onze teamleider is te veel afhankelijk van één van mijn collega's en mij...

Alleen ik zoek iets nieuws een nieuwe uitdaging...ik heb MBO recreatie niveau 4 gedaan. Werk graag met ouderen en kinderen, maar blijf echt niet tot mn 67 (of tege die tijd ouders misschien...haha) zwemles blijf geven...

Hopelijk is het een beetje duidelijk, anders hoor ik het graag

Groetjes Anouk

07-11-2022 Vraag van anouk

Beste Anouk,

Je stelt niet echt een vraag op dit forum, maar als ik het goed interpreteer zou je advies willen over welke uitdaging je zou kunnen oppakken. In het stadium waarin jij je bevindt (iets nieuws, nieuwe uitdaging..), raad ik je aan een loopbaanprofessional in de arm te nemen. Misschien dat dit zelfs vanuit je werkgever aangeboden zou kunnen worden. In veel CAO's is al opgenomen dat je een X-bedrag per jaar ontvangt voor je eigen ontwikkeling om je werkneembaarheid te vergroten. De meeste loopbaanprofessionals werken met een kosteloos oriënterend gesprek, waarin ze je gericht advies kunnen geven over hoe je een loopbaanvervolgstap zo effectief mogelijk kunt oppakken. Op www.noloc.nl vind je gecertificeerde loopbaanprofessionals die je op regio filteren, maar ook deze site bied al mogelijkheden.

Succes en veel plezier met ontdekken!

Marianne Elken
www.elkentalent.nl
info@elkentalent.nl
NOLOC-gecertificeerd

07-11-2022 Antwoord door Marianne

Vond je dit antwoord nuttig?

Hallo Anouk,

Je kan even op mijn site kijken, voor meer informatie www.albican.nl
Groetjes,
Alie Vos

07-11-2022 Antwoord door Alie

Vond je dit antwoord nuttig?

Beste Anouk,

Hierboven je verhaal lezend is het inderdaad een goed idee om een lopbaanprofessional in te schakelen. Met hem of haar kun je bespreken waar je zoal aan denkt en onderzoeken op een gesturktureerde manier wat de mogelijkheden zijn die er zijn.
Uit je bericht kan ik niet opmaken uit welke region je komt, maar er zijn er overall in het land wel een aantal te vinden.
En mocht je dat willen, dan kan het eventueel ook online.
Kijk maar eens op www.coach@home.nl.
Daar vind je ook een aantal verschillende mogelijkheden.

Succes in iedergeval.
Hartelijke groet,
Lonneke Pannekoek
Coach@home

07-11-2022 Antwoord door Lonneke

Vond je dit antwoord nuttig?

Beste Anouk,
Goed dat je zelf initiatief neemt en naar nieuwe mogelijkheden zoekt. Je beschrijft uitgebreid wat je werkzaamheden zijn geweest. En zegt vervolgens dat je een nieuwe uitdaging zoekt. Dat zou dus betekenen dat je uitdaging niet ligt in de werkzaamheden die je tot nu toe doet. Vraag voor jou is dan wat je wilt en kunt, waar liggen jouw interesses . In je huidige werk liggen misschien wel de aangrijpingspunten, dat wil je niet meer en dat vervolgens positief maken. En als je weet hoe jij verder wilt in je loopbaan is het belangrijk de best passende acties uit te voeren om ook daar werk in te vinden. Dit zijn vragen die je het beste kunt uitzoeken met hulp van een loopbaanprofessional.
Zoals collega Marianne al aangaf kun je op de website www.noloc.nl zoeken naar de loopbaanbegeleiders die in jouw regio werken en hiervoor te vragen zijn.
Succes,
Carla Huppelschoten
info@werkcollectiefeemvallei.nl
www.werkcollectiefeemvallei.nl

07-11-2022 Antwoord door Carla

Vond je dit antwoord nuttig?

Wij helpen je bij het vinden van de beste loopbaancoach

Wij vergelijken het aanbod voor loopbaancoaching in Nederland. Je kan zelf zoeken naar het best passende coachingstraject, of je vraagt ons om advies. Wij zijn onafhankelijk en delen graag onze expertise.

Loopbaancoaching traject

Bekijk zelf alle trajecten per regio, expertise en kosten. Lees de reviews.

Behoefte aan maatwerk?
Vraag snel 3 offertes op.

Vul het formulier in of neem snel contact met ons op.
085 - 40 195 40