Vraag

Verzorgende ig

Ik wil graag een opleiding verzogende -ig gaan doen. Hoe kom ik aan info en waar kan ik de opleiding volgen. ik weet dat het niv. 3 en dat is geen probleem. Moet ik een stage plek, ga ik direct werken ??
Graag info bij mij in de buurt, Twenterand Overijssel.
Aangezien het zaterdag as 16 maart 2013 dag v d zorg is zou ik graag info willen voor die dag.
Met vr groet
Marieke Lubbelinkhof

07-11-2022 Vraag van Marieke

Beste Marieke,
Je kunt op de website www.werkinzorgenwelzijn.nl op jouw regio zoeken welke instellingen er in die regio gevestigd zijn, de vacatures die er zijn, meer (achtergrond)informatie vinden, informatie op opleidingen e.d. Bij een aantal regio's kun je ook zelf via email vragen stellen. Ook kun je er de contactgegevens vinden van de aangesloten instellingen en hen vragen naar de noodzaak van aanvullende opleiding.
Ook kun je op de website www.youchooze.nl informatie zoeken over dit beroep en de opleidingsmogelijkheden. Het verschil stage of betaald werken hangt samen met het verschil in type opleiding. (BOL of BBL). Simpelweg gezegd 4 dagen school en 1 dag werken of omgekeerd. In beide gevallen heb je een instelling nodig, of voor de stageplek of voor de leerbaan. Die mogelijkheden kun je ook zoeken via de website werkinzorgenwelzijn.nl
Een succesvolle zaterdag,
Carla Huppelschoten
Info@werkcollectiefeemvallei.nl
www.werkcollectiefeemvallei.nl

07-11-2022 Antwoord door Carla

Vond je dit antwoord nuttig?

Wij helpen je bij het vinden van de beste loopbaancoach

Wij vergelijken het aanbod voor loopbaancoaching in Nederland. Je kan zelf zoeken naar het best passende coachingstraject, of je vraagt ons om advies. Wij zijn onafhankelijk en delen graag onze expertise.

Loopbaancoaching traject

Bekijk zelf alle trajecten per regio, expertise en kosten. Lees de reviews.

Behoefte aan maatwerk?
Vraag snel 3 offertes op.

Vul het formulier in of neem snel contact met ons op.
085 - 40 195 40